Friday, February 17, 2006

KVOTER

Tror ni som manga andra att biljetterna ar slutsalda. Nejda! Det finns hur mycket som helst och till vilka vrakriser som helst. Det kvotsystem som anvands for landerna borde moderniseras . Det kandes trakigt under gardagen att sta pa en halvfull laktare och se Anja kora i backen. Tyvarr blev ju stortloppet uppskjutet o jag lar nog missa det. I varje fall om det gar idag. En del landeer delar ju ut sina overblivna biljetter till oss volontarer sa det for man vara tacksam for men jag skulle hellre se generellt sett billigare biljetter. SA NI som funderar pa att aka hit : Gor det och kop biljett timmen innan .
Traffade 5 svenska herrar under gardagen som aker till alla vinterOS och satsar ca 40.000! De koper alla biljetter pa plats o far som en skottspole mellan alla evenemang.
Manga lander, dock inte Sverige har ett eget "landshus" Tex har hollandarna Heinecken house. I gar at jag lunch i Sestriere i Switzerlandhouse. Mycket bra mat och trevlig atmosfar.
Har forut tyckt bra om transporterna men under gardagens fard upp i bergen hittade inte busschaufforen vare sig dit eller hem. Det var tva olika individer. OK en trevlig utflykt i vacker natur men hem kom vi pa fel sida av jarnvagen och jag var den sista som hann med taget ner till Turin.

No comments: