Thursday, November 11, 2010

Smygehuk

Det are inte mycket att saga om gardagens Tiger utflykt. Det handlade mest om en skoon promenad i en skog av mango och jako frukt trad innan vi kom fram till en sjo. Ett av de reservat som aenda forsoker bevara Tigerns fortlevnad. Utflykten tog 6 extra timmar fran var resa till sydspetsen.
Vi har lart oss en hel del om om Indien
- Alla ska ha dricks men vi har inte alltid forstatt det.
- Det som planeras maste aendras
- Bara for att de sager ja sa are det inte sakert de menar det
-100 m + 1 km och att lata oss ga nagot blir valdigt skrattretande for dem.
Igar fanns det inga rum pa hotellet som visade sig jobba pa ett korrupt satt De skickade oss vidare till ett annat dar vi kunnat ligga 6 i varje rum och nar vi sa nej skickades vi vidare till ett ytterligare enklare. Till sist fick vi bra standard mem maste aeta maten 1 km bort pa det andra hotellet. Vi bor pa en typisk kanierieholmsgata med likadana shooping burar hela tiden.
Det stammer aldrig heller med antal nar de dukar. Det maaste vara nagot sjukt for dem med ordet 12 eftersom det aldrig blir ratt. Bestller vi tolv ol kommer det 11. OK vi borde inte dricka sa mycket ol men herregud sa varmt det are o da smakar det ju bra Hotellen maste alltis skicka nagon till spritbutiken.
Nu pa fm har vi vandrat utmet Arbiska sjon in i Indiska oceanen och nosat pa Bengaliska viken har pa sydspetsen. Besokt Gandi musset dar hans aska lag innan det stroddes i de tre haven.
I kvall skulle vi aka tag men vi later var chauffor kora oss upp till beachen i Varkala. Det are ivarjefall bra att man kan avboka tagen o fa tillbaka pengarna!! Nagra i gruppen are forkylda och flera va oss are lustiga i magen , men inte sjuka.
32 grader just nu o kl strax 12 haer. det ska bli skont ayy komma till Hindustan Beach retreat som ligger precis vid vattnet. Det are ratt jobbigt att sitta sa mycket o aka buss men naturen are valdigt vacker. Haer nere i sodern are dt mycket banan plantager, en del risodlingar och kossor lie har o dar. Trafiken are livligare. Pa motor vagen var det inte bara en vi motte i fel fard riktning utan flera Dessutom folk som vallade sina djur. Bergen har aven de maerkliga utseenden. Som flata toppar. Aenglatrupetskogar har vi faerdats igenom. Na n are det vatten som galler i trupen o senen stund ut i solen igen. Vi ser fram mot skidakning nar vi kommer hem
Elisabeth

No comments: