Friday, November 24, 2006

Inför Thailand


Nu bär det snart av!
Vi laddar för fullt och ska den här helgen även försöka underlätta för hemkosten. >Menar då Julförberedelserna! Ni vet: Stryka dukar, byta gardiner .............. Maten har Inge redan fixat till stor del! Gran: kan bli problem då Nyköping inte alltid säljer in i det sista utan förväntar sig ett väl planerat inköp i god tid. Nåja Nåja Runtuna finns väl alltid kvar på kartan o då Sörby framförallt!
Packa då? Nu är det ju så att jag lyssnar gärna på vad andra säger(Eller hur?): Ta så lite med som möjligt o köp det du behöver. Visst!
Vi kommer att finnas i norra delen av Thailand 2-10/12 landar i Chang Rai. Turistar till Gyllene triangeln och tar lokalbussen ned till Chiang Mai. Däremellan hinner vi nog bo lite här o där. Värmeacclimatisera oss. Inse att vi tog med för mycket och för lite. Börjar i varje fall med boende här:http://www.sawadee.com/chiangrai/wangcome/ Funderar på buschen :http://chiangmaitrekking.chiangdao.com/
10/12 tar vi oss med flyg ner till Krabi men eftersom det området blivit 3ggr så dyrt sen tsunamin så tar vi oss ännu längre söderut till Tranprovinsen. Står förhoppningsvis ut med värmen och paddlar runt öarna, snorklar i klart vatten och läser en god bok på stranden.
Den där födelsedagen tar vi oss till Bangkok och njuter av utsikten från 61:a våningen någonstans i närheten av Lumpinipark där vi tidigare orienterat 06.00 en morgon 1999 . Vi tar nog med kartan. I övrigt blir det väl bara då att inse att värmeböljan får vara över för den här gången och i stället se fram mot en härlig skid o skridskovinter!

No comments: